Verbouwingen

Uw aannemer Nieuwegein
AC-Renovatie is uw partner voor diverse werkzaamheden in en om het huis van een pand in de provincie Utrecht. Wij staan ​​voor u klaar om uw gewenste klus van begin tot eind te verzorgen met de hoogste kwaliteit. Wij leveren onze diensten altijd tegen voordelige tarieven. 

Alle oplossingen voor uw verbouwing
AC-Renovatie is gespecialiseerd in aanbouwen, verbouwen, dakopbouwen, dakkapellen, kozijnen vervangen, dakramen plaatsen, lichtkoepels installeren, badkamer-, toilet- en keukenrenovatie. Wij leveren een totaalconcept inclusief advies en bouwtekeningen met constructieberekeningen. Zo bent u voor alle verlangde handelingen bij slechts één onderneming aan het juiste adres.

Na aanvraag van een vrijblijvende offerte op maat proberen wij binnen 24 uur een afspraak met u te maken. Vervolgens komen we bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en te aanbevelen. Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, tevens verzorgen wij klussen voor kleine- en grote ondernemingen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Bel naar 06 3942 3765 of vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

Over ons

Snelle en goede service is onze reclame. Ons streven is het op peil houden van onze service. Derhalve, investeren wij veel in onze dienstverlening. Naar onze mening onderscheiden wij ons op deze manier van de branche.

Neem contact op met

AC Renovatie
Constructieweg 5a
3433 NM Nieuwegein

Tel: (+31) 6 3942 3765
E-mail: info@ac-renovatie.nl

Search