Loodgieterswerk

Uw vakkundige loodgieter
Bij AC-Renovatie uit Nieuwegein kunt u terecht voor loodgieterswerken. Binnen de provincie Utrecht staan ​​wij klaar als vakkundige loodgieter voor particulieren en bedrijven. Voor elke situatie de meest geschikte oplossing.

Aanleg, onderhoud en reparatie
Ons loodgietersbedrijf uit Nieuwegein richt zich op het aanleggen, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een lekkage? Een verstopte goot? Of een slecht werkende verwarming? Wij komen graag bij u langs om het probleem spoedig te verhelpen en verdere schade te voorkomen. Daarnaast kan het natuurlijk zijn dat u een nieuw huis heeft gekocht en bepaalde werkzaamheden door een loodgieter kunt uitvoeren. Ook in dat geval zijn wij u met genoegen van dienst.

Wij voeren verschillende klussen uit. Denk onder meer aan:
Lekkages verhelpen
Kranen vervangen
Riool / afvoer ontstoppen
Sanitaire installaties, zoals een wastafel of toilet installeren
Badkamers monteren
Gasleidingen leggen
En nog veel meer…

Oplossing op maat
Zodra u contact met ons opneemt, plannen we altijd eerst een afspraak in bij u op locatie om de situatie te bekijken. We gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem en de beste oplossing hiervoor. Vervolgens bespreken we uw wensen en brengen we advies uit. In een offerte op maat brengen we alle kosten overzichtelijk in beeld. De prijzen passen we uiteraard aan op uw situatie. Transparantie naar klanten toe staat bij ons voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent bent wanneer u besluit ons te schakelen. Onze werktijden zijn zeer flexibel. Of u ons nu overdag, 's avonds of in het weekend wilt inhuren: wij staan ​​voor u klaar. Zelfs als het om spoedgevallen gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u AC-Renovatie inschakelen als loodgieter? Bel naar 06 3942 3765 voor het maken van een afspraak of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder.

Over ons

Snelle en goede service is onze reclame. Ons streven is het op peil houden van onze service. Derhalve, investeren wij veel in onze dienstverlening. Naar onze mening onderscheiden wij ons op deze manier van de branche.

Neem contact op met

AC Renovatie
Constructieweg 5a
3433 NM Nieuwegein

Tel: (+31) 6 3942 3765
E-mail: info@ac-renovatie.nl

Search