Dak en zinkwerk

Dak en zinkwerk door AC-Renovatie verzorgd
AC-Renovatie uit Nieuwegein is uw specialist wanneer het om dak- en zinkwerk binnen de provincie Utrecht gaat. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van verschillende soorten dakbedekkingen en het monteren van zinken dakgoten. Als vakkundige dakdekker helpen we ook u graag verder.

Kunststof en bitumineuze daken
Wij zijn gespecialiseerd in kunststof dakbedekking en bitumineuze daken. PVC is een UV-bestendig materiaal waarin weekmakers zijn opgenomen. Onze bitumineuze dakbedekkingen blijven bij alle weersomstandigheden soepel en buigzaam, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Doorgaans leggen we deze beide daksoorten op platte daken. 

Vraag ons bij u langs te komen om uw situatie te bekijken en passend advies uit te brengen. Wij zorgen voor een grondige dakinspectie, zodat we u eerlijk kunnen vertellen van uw bedekking in orde is of dat een nieuw dak of dakreparatie aanraden. De inspectie is overigens volledig gratis wanneer u besluit de werkzaamheden door ons te laten doen. In een offerte op maat leggen we de kosten overzichtelijk voor u vast.

Zinken dakgoten
Zink is een mooi, duurzaam en robuust materiaal en daarmee geschikt voor de bekleding van gevels en daken. Daarbij kent het metaal een hoge corrosiebestendigheid, waardoor zinken dakgoten lang met u meegaan. Bovendien geeft het onderdeel door het uitblijven van schroeven en kappen een chique uitstraling aan uw woning of pand. Eventueel kunt u ons inschakelen om uw dakgoot te repareren. Voor al onze diensten komen we eerst bij u op locatie om te bekijken welke oplossing het meest geschikt is voor uw omstandigheid. De prijzen hangen af ​​van uw situatie.

Zoekt u naar een dakdekker in Nieuwegein? Neem contact op met AC-Renovatie door te bellen naar 06 3942 3765 of door het contactformulier in te vullen. Wij verzorgen graag uw dak- en zinkwerk.

Over ons

Snelle en goede service is onze reclame. Ons streven is het op peil houden van onze service. Derhalve, investeren wij veel in onze dienstverlening. Naar onze mening onderscheiden wij ons op deze manier van de branche.

Neem contact op met

AC Renovatie
Constructieweg 5a
3433 NM Nieuwegein

Tel: (+31) 6 3942 3765
E-mail: info@ac-renovatie.nl

Search